27
Feb
0 No comments

riskerarDet är dumt att betala för mycket, säger den populära sloganen — men att det är lika dumt att köpa en dålig produkt och att det är också dumt att köpa något bara därför att det är billigt, säger säljarna aldrig.

Det är sant att vissa produkter kostar mer endast därför att de är tillverkade av kända varumärken — och i sånt fall kan det vara rimligt att välja ett billigare alternativ, men en smart konsument vet att det lånar sig att betala lite extra för att få en bättre produkt.

En smart konsument förstår dessutom att det inte går att sänka priser helt utan gränser och samtidigt behålla produkters höga kvalitet — utan kvaliteten alltid drabbas när priser sänks.
Precis som att det inte går att tillverka en hög kvalitet produkt och sälja den hur billigt som helst, så är det på samma sätt omöjligt att leverera en hög kvalitet tjänst för det lägsta priset.

Vissa saker kostar och hos oss vet du exakt vad du betalar för.

 

Det är inte dyrt — det kostar precis som det ska!

Det går inte att leverera en hög kvalitet tjänst för det lägsta priset. Därför, istället för att sänka priser —och därmed, försämra kvaliteten — vill vi på Schysst! fokusera oss på att leverera sina tjänster på högsta möjliga kvalitet.

Idag är konkurrensen stenhård och det är tyvärr så att vissa bolag väljer att sänka priser på ett överdrivet sätt bara för att få beställningar, istället för att fokusera sig på t.ex. förbättra sina tjänster.
Schysst! är medveten om sådana praktik och strävar efter att öka medvetandet om alla risker som följer överdriven prissänkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>