full
border
http://schysst.org/wp-content/themes/anya-installable/
http://schysst.org/
#A9CA6E
style2

Om oss

Välkommen till Schysst!

Vi är ett engagerat team som arbetar hårt varje dag.

 

Vi är ett erfaret företag med en professionell, fräsch och mycket positiv inställning till vårt arbete. Vi har varit på marknaden i redan över 6 år, vi är experter på det vi gör och vi kombinerar stor erfarenhet med en stor grad av modernitet. Vårt mål är att erbjuda marknadens högsta kvalitet till bästa pris samt att säkerställa anständiga villkor för våra anställda. Dessutom satsar vi mycket för att få vår verksamhet så miljövänlig som möjligt!

schysstac

 • Stor erfarenhet i branschen

  Vi har stor erfarenhet i branschen och har varit på svenska marknaden i mer än 5 år.


 • Positiv och kundvänlig inställning

  Vi bidrar med positiv energi och fräscht tänkande.


 • Miljövänlig värksamhet

  Vi bryr oss mycket om miljön och därför följer vi alla rutiner enligt ISO 9001 och ISO 14001 standarderna.

schysstad

 • SÄKERHET

  Din säkerhet är vår absolut högsta prioritet. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar saker som nycklar, larm och personliga uppgifter. Alla våra anställda respekterar kundens sekretess, och dessutom kräver Schysst! ett godkänt utdrag från belastningsregistret för samtliga som anställs.


 • BRA VILLKOR FÖR ANSTÄLLDA

  Vi motsätter oss all form av diskriminering samt svenska företags utnyttjande av utländska arbetare. Schysst! anser att det är en självklarhet att ha trygga och seriösa arbetsförhållanden och villkor för våra anställda.


 • SCHYSSTA VILLKOR FÖR KUNDER

  Vi spelar alltid med öppna kort och schyssta villkor i våra relationer med kunder, kollegor och samarbetspartners. Vi altid erbjuder förmånliga och klara villkor för våra kunder.

Med tanke på miljön

Vi bryr oss om miljön och därför följer vi alla direktiv enligt ISO 9001 och ISO 14001 standarderna.


VI VET ATT VÅRA KUNDER ÄLSKAR OSS

Här nedan får du se några av kommentarer våra kunder skrivit


Vill du få våra referenser? Eller vill du dela din åsikt om vårt företag?

Kontakta oss gärna!

ny22

ny21ab

Det är ingen hemlighet att det finns många oseriösa företag där ute. Vi är också medvetna om att det det finns många fördomar om de som arbetar som städpersonal. Vi håller inte med sådana attityder.

Förutom att erbjuda service med högsta nivå, vårt mål är att kämpa mot fördomar kring städbranschen samt oseriösa praktiker som uttnytjande av personal aller överdriven prisdumpning. Genom att sprida medvetenhet och att säkerställa anständiga villkor för våra anställda vill vi bidra till att ändra förhållanden inom städbranschen.

paged
Loading posts...
link_magnifier
#878787
on
fadeInDown
loading
#878787
off