full
border
http://schysst.org/wp-content/themes/anya-installable/
http://schysst.org/
#A9CA6E
style2

Hemstädning

st2Hemstädning

 

Hemstädning är vår mest populära tjänst. Den är både för dig som av någon anledning inte kan klara av att ta hand om din bostad och behöver hjälp med städning och för dig som bara vill koppla av lite, lyxa till sitt liv och spendera din lediga tid på något andra sätt än att städa själv. Den är anpassad enligt dina behöv och sker hur ofta du vill och när du vill. Vi ger dig dessutom råd om det bästa sättet att ta hand om din bostad, om hur man tar bort svåra fläckar, vilka medel som ska användas t.ex. till ditt golv och så vidare. Allt för att hjälpa dig och ge din bostad den bästa vården.

ico2grStädningsfrekvensen är upp till dig!

Du bestämmer om du vill ha städning varje vecka, varannan vecka eller en gång per månad.

ico2grAlltid samma person

Det är alltid samma person som städar hos dig varje gång, så att du känner dig trygg och så vår arbetare får lära känna behov av din bostad.

ico2grGaranti

Vi tillhandahåller kvalitetsgaranti! Är du av någon anledning missnöjd – städerskan åtgärdar det utan kostnad!

ico2grFakturering utan avgift och leveranssätt enligt ditt val!

Just nu har vi inga avgifter för fakturering! Dessutom, du väljer leveranssättet av dina fakturor! De kan levereras via post, e-post, eller kan lämnas hemma hos dig av våra arbetare när de har klarat sitt arbete!

 

Boka städning – hur det funkarringsmall

Vill du boka städning hos oss bara ring, sms eller skicka ett mail till oss. Då ska vi bestämma en tid för ett möte – då berättar du om dina önskemål och visar oss din bostad så att vi kan ge dig ett prognos om hur många timmar kommer en städning att ta. Då bestämmer vi en tid för provstädning. Provstädning kan också ske på samma tid som vårt första möte, om så tidigare överenskommits.

Mer om vår tjänst Hemstädning

  • Vid vanlig städning brukar vi använda kundens städredskap och medel. Förutom t.ex. trasor och dammvippor eller särskilda medel som vi använder, det oftast räcker med det städredskap och medel som kunder redan har. Att arbeta på detta sätt hjälper oss minska kostnader och utföra tjänsterna fortare.
  • Om det gäller provstädning, det är bra att veta att det brukar ta längre tid att städa en bostad vid provstädning än det tar vid vidare, regelbundna städningar. Särskild om bostaden inte städats på länge. Det betyder att vi ofta får lite längre tid vid provstädning – men då ska man inte bli orolig, eftersom städtiden kommer sannolikt att minskas vid senare, regelbundna städningar.

 

Om du väljer Schysst! tjänar du: en erfaren, trevlig och serviceinriktad team som bryr sig om din bostad, säkerhets- och kvalitetsgaranti, marknadens mest moderna försäkring och det lägsta möjliga priset.

paged
Loading posts...
link_magnifier
#878787
on
fadeInDown
loading
#878787
off